“Sfida Idea”- Në garë për historinë më të suksesshme të biznesit “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Juria: 1. Bledar Mankollari - Drejtor DIHA-DHOMA SHQIPTARE GJERMANE E TREGTISE 2.Indrit Daci - Drejtor i operacioneve te sherbimeve dhe zhvillimin e biznesit në Albetelekom 3.Rafaela Rica - CEO Iceberg Communication 4. Maksim Caslli- Drejtor i Deloitte Albania Rubrika:Jetmira Agalliu Sfida IDEA ofron një mundësi unike për start-up inovative që do të fuqizojnë kompetencat sipërmarrëse dhe aftësitë e biznesit, nga zhvillimi i karakteristikave të nevojshme, në gjenerimin e ideve dhe finalizimin e një plan-biznesi bindës.

Episodi i plote: E Diell 14 korrik 2019, Entertainment Show
14/07 18:16
“Kolegji Profesional i Tiranës”- Është koha të ndërtosh botën tënde “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
Kremto eventin tënd në “Adorions Palace” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
Ana Kodra këndon “Lule, lule” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
“Escape”- Cliqme, artisti nga Kongo që këndon shqip “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
Moderatoret në audicion nga Dalina Buzi për sezonin e ri të Anabel Hostel “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:03
“Këndi i së vërtetës”- Dalina Buzi “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02
Robert Berisha këndon “Kush niset me bo sevda” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02
Einxhel Shkira sprovon në muzikë Robert Berishën “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02
“Gjira`s Style”- Vajzat me bikini joshin Robert Berishën “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02
Moderatorët tregojnë fiksimin e tyre me celularin “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:01
Lali dhe Luli i tregojnë muskujt Robert Berishës “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:01
Me apo pa Norën!? Robert Berisha u mbyll gojën të gjithëve “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:01
Robert Berisha këndon “Pranverë në Prishtinë” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:01
Episodi i plote: E Diell 7 korrik 2019, Entertainment Show
07/07 18:01
Lali dhe Luli kompozojnë këngë për Redon Makashin “E Diell”, 7 korrik 2019
07/07 18:00
Muzika për Blerina Shalarin: një udhëtim i pandalshëm! “E Diell”, 7 korrik 2019
07/07 18:00
Klea Huta- “Këndi i së vërtetës” “E Diell”,7 korrik 2019
07/07 18:00
Pjata VIP- “Sushi” për Klea Hutën ” “E Diell”, 7 korrik 2019
07/07 18:00
Spitali Amerikan- Stina e verës dhe shëndeti “E Diell”, 7 korrik 2019
07/07 18:00