Sfida e Florit – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2018, Pjesa 4
08/11/2018 18:37

Këtë herë Flori zgjedh të sfidojë kampionen e atletikës Luiza Gega. Gjatë një gare 100 m sprint Flori e "fiton" sfidën. Ndiqni specialen mbi jetën e Luiza Gegës, medaljet dhe dietën ushqimore.