Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 9 Nëntor 2018, Pjesa 1
09/11/2018 14:10

Sot në sfidën e amvisave kemi zgjedhur një çift, të cilët do të sfidojnë njëri – tjetrin në gatim. Sot në studio është Uljanova Çali dhe Gëzim Çali. Ata njihen që në kopësht dhe s'janë ndarë në asnjë moment, madje edhe sot ata punojnë bashkë duke realizuar paruke me flokë origjinalë.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 12 Dhjetor 2019, Pjesa 1
12/12 15:02
Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 3
12/12 15:01
Spilat – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 4
12/12 15:00
Antipasta – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 1
11/12 15:02
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 3
11/12 15:01
Pëllumb Rira – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 4
11/12 14:38
Panairi i ullirit – Gjorëm – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 4
11/12 14:37
Dardha – Në Shtëpinë Tonë, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 1
10/12 15:04
Kafshët shtëpiake – Kaviet – Në Shtëpinë Tonë, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 3
10/12 15:03
Ushqimet që largojnë kripërat dhe toksinat – Në Shtëpinë Tonë, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 4
10/12 15:02
Muzeu “Edith Durham” – Në Shtëpinë Tonë, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 5
10/12 15:01
Në Shtëpinë Tonë/ Mbi një milion rrënjë frutore të Dardhës në Shqipëri
10/12 14:40
Një shtëpi karakteristike pejane
09/12 16:05
Fotografia e rrallë e Ismail Qemalit, po ku është shkrepur?
09/12 16:04
Trauma pas tërmetit – Në Shtëpinë Tonë, 09 Dhjetor 2019, Pjesa 1
09/12 15:35
Spitali “Acibadem” – Mikrotia – Në Shtëpinë Tonë, 09 Dhjetor 2019, Pjesa 3
09/12 15:35
Koleksioni i flamujve – Në Shtëpinë Tonë, 09 Dhjetor 2019, Pjesa 4
09/12 15:35
Muzeu i Pejës – Në Shtëpinë Tonë, 09 Dhjetor 2019, Pjesa 5
09/12 15:34
Molla – Në Shtëpinë Tonë, 25 Nëntor 2019, Pjesa 1
25/11 15:03
I ftuar VIP – Zamira Tabaku – Në Shtëpinë Tonë, 25 Nëntor 2019, Pjesa 2
25/11 15:02