Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 21 Qershor 2019, Pjesa 1
21/06/2019 12:17

Sot në rubrikën "Sfida e amvisave" do të vendosen përballë njëri- tjetrit dy bashkëshortë Dritan Hoxha / Fotograf, dhe Aurora Hoxha / Studente. Flori në këndin e kuzhinës së bashku me Dritan Hoxha / Fotograf, i cili gatuan mish me patate në tavë balte. Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë pyetjen e lojës me sms.