Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 1
14/06/2019 12:04

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë pyetjen e lojës me sms. Stela dhe Flori tregojnë dhuratën nga Atom Computers. Sot në rubrikën "Sfida e amvisave" do të vendosen përballë njëri- tjetrit dy zonjusha nga Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë (ISUV); Brulinda Çobaj / Juriste dhe Anila Çaze / Kimiste. Flori në këndin e kuzhinës së bashku me Brulinda Çobaj / Juriste, e cila gatuan risotto me luleshtrydhe.