Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 12 Korrik 2019, Pjesa 1
12/07/2019 12:16

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë pyetjen e lojës me sms. Stela dhe Flori tregojnë dhuratën nga Verde Watches. Sot në rubrikën "Sfida e amvisave" do të vendosen përballë njëra- tjetrës trinjaket Eni, Ina dhe Olta. Stela në këndin e kuzhinës së bashku me Olta Gjika / Studente, e cila gatuan peshk me perime në furrë