Sezoni i ri artistik, 141 shfaqje në 3 muaj e gjysmë
13/09/2018 11:45

141 shfaqje në vetëm 3 muaj e gjysmë, duke përfshirë dy premiera baleti dhe një Grand Gala-Ballo Vjeneze në fundvit. Ky do të jetë kalendari i ardhshëm artistik për Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, i cili nis mbrëmjen e së enjtes.