Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Gazi (Ylvi Bakerri)
14/07/2019 23:01
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Flori flet për Rezin si koleg dhe si tekstshkruesi i tij
18/08 23:50
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Bestytnitë Fiksimet e Delinda Zhupa
18/08 23:49
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Landi, Jorke, Blini, Alex (Policët në spital)
18/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Gazi (Monologu Melaminit xhirime zyrë)
18/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Ledio (TV Sulltan xhirime zyrë)
18/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Rezi, Salsano (Betim Sperdhima xhirime zyre)
18/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Renada (Spoti me Elisa Spiropalin xhirime zyrë)
18/08 23:47
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Erditi, Irgen (Floshi, Lenci dhe Doktori xhirime zyrë)
18/08 23:47
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Albana (Bukra dhe Drejtori prova të premten)
18/08 23:47
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Flori, Alex(Video amatore Vezirja dhe Motra)
18/08 23:46
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Salsano (Together dhe Kunatat)
18/08 23:46
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Delinda (Nasi, Naqe dhe Fotinia)
18/08 23:46
Sekretet e Portokallisë, 18 Gusht 2019 – Marini (Sharësi dhe Liku)
18/08 23:46
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Irgen(Çifti i lumtur)
11/08 23:49
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Albana(Kuli dhe Matilda)
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Katërshja(Xhirime në zyrë)
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Erditi(Stop dhunës ndaj mjekëve)
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Bestytnitë Fiksimet e Irgen Cela
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Alex (Foto private dhe 2 numra nga arkiva)
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Gazi (Nasi dhe Naqe)
11/08 23:48