Sekretet e Portokallisë, 6 Janar 2019, Pjesa 3
07/01/2019 13:34
Portokalli, 24 Mars 2019 – Editoriali (Qatipi)
25/03 11:33
Portokalli, 24 Mars 2019 – Floshi dhe Lenci (Mbjellja e pemeve)
25/03 11:33
Portokalli, 24 Mars 2019 – Giancarlo Jala (Kush merret me turizmin)
25/03 11:32
Portokalli, 24 Mars 2019 – Historiania (Senatori Edius)
25/03 11:32
Portokalli, 24 Mars 2019 – Kapo, Hekri dhe Kryetari Komunes (Deputeti i ri)
25/03 11:32
Portokalli, 24 Mars 2019 – Ketri (Mbyllja e llotove)
25/03 11:31
Portokalli, 24 Mars 2019 – Kuli dhe Matilda (Para gjyqit)
25/03 11:31
Portokalli, 24 Mars 2019 – Liku hidrauliku (Shtepia e drejtorit)
25/03 11:30
Portokalli, 24 Mars 2019 – Nasi, Naqja dhe Doktori
25/03 11:30
Portokalli, 24 Mars 2019 – Nenastars ne Kuzhinen e hallit
25/03 11:30
Portokalli, 24 Mars 2019 – Policet e postbllokut (Miri takon nje vajze)
25/03 11:29
Portokalli, 24 Mars 2019 – Rama dhe Basha (Takimi sekret)
25/03 11:29
Portokalli, 24 Mars 2019 – Rrok Sufllaqja drejtor dhe dy kusherinjte
25/03 11:29
Portokalli, 24 Mars 2019 – Sharesi (Disniveli social)
25/03 11:28
Portokalli, 24 Mars 2019 – Suarek, Vezirja, Bukra dhe Drejtori (Arsimi ne Shqiperi)
25/03 11:28
Portokalli, 24 Mars 2019 – Together with love feat Ermal Mamaqi
25/03 11:28
Portokalli, 24 Mars 2019 – Tre pleq dhe nje i humbur
25/03 11:27
Portokalli, 24 Mars 2019 – Ylvi Bakeri (Serenate arbereshe)
25/03 11:27
Portokalli, 24 Mars 2019 – Aforizmat (Portokallia per sojin e dinakeve)
25/03 11:27
Portokalli, 17 Mars 2019 – 4 Pleqtë (Ditlindja e Llaqit)
18/03 13:09