Sekretet e Portokallisë, 20 Janar 2019 – Ledio (Kapo-hekri)
20/01/2019 23:07
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Zona e Brrylit
14/10 00:36
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Aforizmat dhe himni (Portokallia për arsimimin)
14/10 00:36
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Ylvis Bakerri (Koncerti tek amfiteatri)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Betim Sperdhima
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Bukra dhe Blanche (Me mirë djalë apo vajzë)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Thoma Dhia (Zhvillimi i 69 fshatrave)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Ramadani (Jam mjeshtër)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Doktori (Intrigat e kolegut)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Peshkatarët (Zino,Zeno Dinamiti)
14/10 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Alina Shabanferkimi (Ankandi i Lajmit)
14/10 00:34
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Luzja (Çifti Italian)
14/10 00:34
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Etimoantropologu (S’dimë çfarë themi)
14/10 00:33
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Policat e postobllokut (Dietat)
14/10 00:33
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Kuzhina e hallit (Startimi i puntatës së parë)
14/10 00:32
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Ketri(Taraca)
14/10 00:32
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Kapo dhe Hekri (Vijat e bardha)
14/10 00:32
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Çifti i lumtur (Ish i Dashuri)
14/10 00:31
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Poetët (Poezia SPA-ve)
14/10 00:31
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Naqja në Amerikë(Biznesi i zhdukjes së minjve)
14/10 00:31
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Editoriali – Shembulli i zgjedhjeve në Kosove!
14/10 00:30