Sekretet e Portokallisë, 20 Janar 2019 – Landi, Jorke, Sandri, Blini (Leneshat në Suare)
20/01/2019 23:08
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Flori (Era Rusi, Trump)
11/02 11:57
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Albana, Renada (Bukra-Luzja, Kapo-Hekri, Parukieri)
11/02 11:41
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Erditi (Kapo-Hekri ne biblioteke)
11/02 11:40
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Gazi Suare (“Pranvera e Dhjetorit”)
11/02 11:40
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Irgen, Delinda “Pranvere ne dhjetor”, Leket Populli
11/02 11:39
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Klisi (Parodia)
11/02 11:39
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Landi, Jorke, Sandri, Blini Katershja
11/02 11:39
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Ledio Rama (Analistet)
11/02 11:38
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Marini (Sharesi, Kori i Jakup Ferrit)
11/02 11:38
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Nostalgji, Florian Binaj (Daljet e para te Policit)
11/02 11:37
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Rezi (Rrok kinemaja)
11/02 11:36
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Salsano (Muzikori “Nine” dhe “The producers”)
11/02 11:36
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Spoti me i bukur (Marini komenton regjistrimin e spotit)
11/02 11:35
Sekretet e Portokallise, 10 Shkurt 2019 – Xhemi (Betimi)
11/02 11:35
Sekretet e Portokallisë, 3 Shkurt 2019 – Albana (Mami, vajza dhe Piktori)
03/02 23:14
Sekretet e Portokallisë, 3 Shkurt 2019 – Delinda (Çifti i lumtur)
03/02 23:13
Sekretet e Portokallisë, 3 Shkurt 2019 – Erditi (Mami, vajza dhe kamarieri)
03/02 23:12
Sekretet e Portokallisë, 3 Shkurt 2019 – Flori, Irgen (Policët)
03/02 23:11
Sekretet e Portokallisë, 3 Shkurt 2019 – Gazi (Nasi dhe Naqe)
03/02 23:10
Sekretet e Portokallisë, 3 Shkurt 2019 – Klisi (Parodia)
03/02 23:09