Sekretet e Portokallisë, 20 Janar 2019 – Albana (Mami-Vajza)
20/01/2019 23:13
Portokalli, 21 Prill 2019 – Betim Sperdhima (Do bëjë Noizyn)
22/04 11:18
Portokalli, 21 Prill 2019 – Arbitri (Dhuna te U17)
22/04 11:17
Portokalli, 21 Prill 2019 – Air Albania
22/04 11:00
Portokalli, 21 Prill 2019 – Aforizmat (Portokallia për besimin tek e mira dhe e vërteta)
22/04 11:00
Portokalli, 14 Prill 2019 – Ylvi Bakerri (Në Tetove)
15/04 12:48
Portokalli, 14 Prill 2019 – Together with love (Leneshat në lokalin Zemra)
15/04 12:47
Portokalli, 14 Prill 2019 – Tari dhe Djali (Spiunllëku trashëgimi)
15/04 12:46
Portokalli, 14 Prill 2019 – Suarek tironse
15/04 12:45
Portokalli, 14 Prill 2019 – Rrok Kinemaja (Kam hap një kinofllaqe)
15/04 12:44
Portokalli, 14 Prill 2019 – Policët e postbllokut (Vezirja me Motrin)
15/04 12:42
Portokalli, 14 Prill 2019 – Paradhoma e Ramës (Ish ministrat)
15/04 12:41
Portokalli, 14 Prill 2019 – Nasi dhe Naqja (Drejtësia)
15/04 12:41
Portokalli, 14 Prill 2019 – Melamini (Nuk jam tradhëtar)
15/04 12:40
Portokalli, 14 Prill 2019 – Luzja (Kontroll në Azil)
15/04 12:39
Portokalli, 14 Prill 2019 – Liku hidrauliku (Në kryeministri)
15/04 12:38
Portokalli, 14 Prill 2019 – Kuli dhe Matilda (Makina e policisë)
15/04 12:37
Portokalli, 14 Prill 2019 – Ketri (Hajduti i lagjes)
15/04 12:37
Portokalli, 14 Prill 2019 – Historiania dhe Sharesi (Arti politik)
15/04 12:35
Portokalli, 14 Prill 2019 – Gerhard Deci (S’ia vlen palestra)
15/04 12:28
Portokalli, 14 Prill 2019 – Floshi dhe Lenci (Lenci tape)
15/04 12:27