Sekretet e Portokallise, 1 Korrik 2018
02/07/2018 14:45
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Atentatet (Përrallë nga e tashmja)
12/11 19:26
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Barsaletisti
12/11 19:25
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Bukra, Luzja feat Rudina Demneri (Në radio)
12/11 19:25
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Doktori feat Florian Agalliu
12/11 19:25
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Editoriali (Çështja Lleshi)
12/11 19:25
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Erand Sojli monolog (Fëmijëria nëpërmjet gënjeshtrave)
12/11 19:24
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Kapo, Hekri dhe Deputeti (Lavazhi)
12/11 19:24
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Mami, Vajza dhe Tatimori
12/11 19:24
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Nasi, Naqja dhe Polici turk (Në aeroportin e Turqisë)
12/11 19:24
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Parodia (Veset e adoleshentëve)
12/11 19:23
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Po Sikur (Muç Nona, Kryemadhi, Veliaj)
12/11 19:23
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Policat e Postbllokut (Alo 112)
12/11 19:23
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Psikologia (Marredhënia nuse vjehrrë)
12/11 19:23
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Rrok Kinemaja (Dashuri në kohërat e librave)
12/11 19:22
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Suare dhe Ylvi Bakeri (Këngët e huaja)
12/11 19:22
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Together with love (Virgjëresha)
12/11 19:22
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Vetingu (Ali Bobi me 40 nipçe)
12/11 19:22
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Zona e Brrylit, Nostradamusi Rim Saçi (Fundi i botës)
12/11 19:21
Portokalli, 11 Nëntor 2018 – Aforizmat (Portokallia për diplomatët dhe marredhëniet diplomatike)
12/11 19:21
Portokalli, 4 Nëntor 2018 – 180° C (Cili emision ndiqet më shumë)
05/11 19:49