Seanca për emrin/ Pritet votimi i ndryshimeve Kushtetuese në Shkup
11/01/2019 11:47

Seanca e Parlamentit të Maqedonisë ku duhej të shqyrtoheshin propozim-amendamentet për ndryshimet kushtetuese, ishte caktuar te enjten, por nuk filloi as pas dy shtyrjeve nga kryetari i parlamentit, Talat Xhaferi, dhe në fund, u la për të premten.