Saga e Pacollit: Unë, si Konti i Monte Kristos
26/01/2018 14:28

Nga Ana Oxa te Boris Yeltsin, Behgjet Pacolli e ka rrëfyer të gjithë sagën e vet në një intervistë dhënë “Corriere della Sera”-s, ku thotë se Kosova ka një potencial të jashtëzakonshëm dhe brezi i tij, që u gjend në timonin e pavarësisë, ka detyrimin të bëjë ç’është e mundur për njohjen e saj.