Sa të përgatitur janë shqiptarët për Covid 19?|Pop Culture
14/03/2020 18:32

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur argëtimin dhe natyrshmërinë si pikë të fortë të programit. Këtë sezon Pop Culture vjen me disa rubrika: Pop People, Pop Buzz, Pop Youth, POP 5, NJE DITE ME DOJNEN. Pjesë e Pop Culture do të jenë dhe tre gazetare: Kilda Hysenbregasi, Anxhela Baxhija dhe Kejli Doda.

Episodi 35 | Pop Culture 3
30/05 18:56
Një ditë me Dojnën | Backstage Arabica
30/05 17:46
Një ditë me Dojnën | Vështirësitë e një seti fotografik
30/05 17:45
Një ditë me Dojnën | Backstage me Endrit Mërtirin | Pop Culture 3
30/05 17:45
Si reagojnë vajzat e dehura? | Pop Culture 3
30/05 17:45
Llojet e studentëve në Zoom, cili je ti? |Pop Culture 3
30/05 17:44
Debat: A ka më shumë se një dashuri në jetë? | Pop Culture 3
30/05 17:44
Suada Daci: Ja me cilën moderatore do të bashkëpunoja! | Pop Culture 3
30/05 17:44
I mbijetoi tumorit. 24 vjeçarja Megi Alimuçaj: “Kanceri ishte një dhuratë” | Pop Culture 3
30/05 17:43
Cili VIP i seksit të kundërt do të donit të ishit? | Pop Culture 3
30/05 17:43
Prapaskenat e episodit 35 | Pop Culture 3
30/05 17:43
Episodi 34 | Pop Culture 3
23/05 19:27
Romeo Veshaj: “Nuk me pranuan ne Universitetin e Arteve” | Pop Culture 3
23/05 18:10
Një ditë me Dojnën | Donald dhe Romeo Veshaj | Pop Culture 3
23/05 18:10
Debat: A janë vajzat materialiste në dashuri | Pop Culture 3
23/05 18:06
Si të fitosh para nga Youtube? | Pop Culture 3
23/05 17:34
Mes televizionit dhe teatrit, Ina Gjonçi: Klikimet nuk janë gjithçka! | Pop Culture 3
23/05 17:31
Brunilda Lahe, mes prindërimit dhe televizionit! Kë zgjedh? | Pop Culture 3
23/05 17:30
Ina Gjonçi: Komshia merakoset për burrin tim më shumë se mami | Pop Culture 3
23/05 17:23
Enki Braçaj: Kur uria hyn nga dera, dashuria del nga dritarja | Pop Culture 3
23/05 17:22