Rusia, Turqia e Irani, pse do dështojë dialogu për Sirinë?
03/04/2018 12:13

Presidentët e Rusisë, Turqisë dhe Iranit do të takohen të mërkurën në Ankara për të diskutuar një zgjidhje për konfliktin sirian, e megjithatë shanset që lufta t’i afrohet fundit duket se janë të pakta.