Rusia, plan mashtrimi me dopingun edhe në botëror
14/01/2018 13:13

Hija e dopingut rus shfaqet edhe në futboll. Sipas tabloidit britanik ‘Daily Mail’, përfaqësuesja ruse po mendon të aktivizoje futbollistë të dopuar në Botërorin e këtij viti dhe për të evituar sanksionet ishte përpiluar plani për ndërrimin e kampioneve të urinës së lojtarëve.