Rrugët me koncesion, Gjiknuri: Do të paguhen nga përdoruesit
20/06/2018 15:13

Rruga e Arbrit është e para që u dha për t’u ndërtuar me koncesion sipas programit një miliard euro të qeverisë, ku paratë e ndërtimit sigurohen nga privati dhe më pas ky borxh paguhet në vite nga buxheti i shtetit.