Rruga që të çon në kanal
08/06/2018 14:06

Banorët e disa fshatrave të Rrogozhinës kanë protestuar për rrugën dytësore, 1.5 km të gjatë, të ndërtuar pa standard sipas tyre, pasi ka një hyrje por jo dalje dhe në fund rruga të çon vetëm drejt një kanali.

Kaos me korsitë e biçikletave
21/09 20:27
Gjermania na merr edhe berberët
20/09 20:11
Rreziku i ndërhyrjeve estetike. Mjekët dermatologë: Shqiptarët, të ekspozuar nga sëmundjet
18/09 20:19
Në radhë për te mjeku. Të moshuarit dalin që në 4 të mëngjesit
17/09 20:37
Mbyllet shkolla në Fier, protestojnë prindërit
17/09 12:42
Pa Koment – Mbyllet tregu i kafshëve në Cërrik
17/09 12:15
Raundi i dytë për universitetet. Për një degë më të mirë, çregjistrohen nga raundi i parë
16/09 20:03
“Zhurmë, zhurmë… shumë zhurmë”. Qytetarët: Këtu nuk jetohet më
16/09 17:33
Azilantët e dëbuar. Familja Toçilla nga Franca përfundon në spital
16/09 17:24
Kazinotë “pushtojnë” Korçën, frekuentues edhe adoleshentët
16/09 16:40
Bulqizë, mësuesit rikonstruktojnë 3 shkolla
16/09 16:22
Shkollat pa higjienë, inspektimi nis të hënën. Po u shfaqën probleme, mbyllje e pjesshme
16/09 16:09
“Isa Boletini”, jo më me dy turne. Shkolla në Kodër-Kamëz do të ketë 17 klasa të reja
16/09 16:01
Gjirokastër, festa e qifqive kremtohet krahas artit të rrugës
16/09 14:52
Panairi i Roshnikut, prezantohen prodhimet e zonës
15/09 13:52
Në Byshek të Elbasanit, zona turistike po pastrohet
15/09 12:41
Kazino dhe papunësi në Elbasan
15/09 12:15
“Babë Dudë Karbunara”, shkolla e rrënuar
13/09 12:27
Përgatitjet për shkollë. Në Shupenzë bëjnë gati shkollat
13/09 12:20
Ilaçet, reagon Fondi: Ja pse përjashtohen disa pacientë
12/09 17:08