Rruga e aksidenteve në Kukës, s’ka sinjalistikë dhe masa sigurie
15/05/2018 12:13

Aksi rrugor që lidhin qytetin e Kukësit me Rrugën e Kombit nëpërmjet Urës së Drinit të Zi, si në hyrje dhe në dalje prej vitesh është kthyer në burim aksidentesh.