“Rrno për me tregue”, Petkun e fratit e vesh aktorin Arben Derhemi
07/06/2018 20:15

“Shqipnia e terrorizueme kishte ra në koma. Njerëzit e dijtun nuk dishin ma kurrgja dhe njerzit e paditun kishin në dorë gjithçka: atë që nuk dihej”.