Rritet niveli i deteve nga shkrirja e akujve
21/05/2019 13:05

Shkencëtarët besojnë se niveli i detit mund të rritet shumë më tepër se sa parashikohej, për shkak të përshpejtimit të shkrirjes së akullit në Groenlandë dhe në Antarktidë.