Rriten dëmshpërblimet për të dëmtuarit në aksidente rrugore
11/07/2018 14:46

222 të vdekur dhe rreth 2 mijë të plagosur, ishte bilanci i aksidenteve rrugore të ndodhura gjatë 2017-ës në Shqipëri. Kjo kategori personash dhe familjarët e të dëmtuarve janë përfitues të sigurimit pasuror mbi jetën, që mbulohet nga kontratat e sigurimit të detyrueshëm të sektorit të transportit.