Rrëfehet Sharon Stone: Mu deshën 7 vite që të merrja veten pas hemoragjisë cerebrale
20/07/2019 20:30

Është një prej aktoreve më në zë të Hollivudit, por Sharon Stone rrëfen se pas hemoragjisë cerebrale që e goditi në 2001-shin, iu deshën plot 7 vite të merrte veten dhe parajsa e filmit, e harroi.