“Rishpikja” e tualetit, Bill Gates befason në panairin në Kinë
06/11/2018 13:41

Filantropi miliarder dhe themeluesi i “Microsoft”-it, Bill Gates i kishte duart plot teksa u ngjit në skenë në Pekin, ku edhe tregoi një kavanoz me jashtëqitje njerëzore.