Rinis gjyqi për CEZ, dy çekë akuzohen për dëmin 5 mln euro
26/06/2018 15:25

Pas më shumë se katër muajsh zvarritje, herë për mungesë të avokatit dhe herë për mungesë të Prokurorisë, në seancë e së martës ka rifilluar procesi gjyqësor ndaj dy ish-drejtuesve të CEZ, Josef Heisek dhe Jan Ivan, të cilët akuzohen për mashtrime me pasoja të rënda në vendin tonë.