Revolta e Kuçovës, protesta e tifozëve që tronditi qeverinë komuniste në 1988
09/06/2018 19:55

Naftëtari, skuadra e Qytetit Stalin në ato vite, apo Kuçova e sotme, në fund të sezonit 1987-1988 doli e dyta dhe sipas rregullores duhet të ndeshej me Dinamon, e katërta nga fundi në kategorinë e parë.