Reshje bore e shiu, probleme në zonat malore
13/02/2018 14:38

Përkeqësimi i kushteve të motit gjatë ditës së martë, me reshje bore në zonën veriore dhe jug-lindore, si dhe me reshje shiu në pjesën tjetër të vendit, ka vështirësuar qarkullimin në disa akse rrugore.