Replikat Rama-Lu/ Ambasadori: Për Xhafajn të flasë në emrin e tij dhe jo në emrin tonë
11/05/2018 20:45

Fatmir Xhafaj u mbrojt nga kryeministri Rama përmes ambasadorit amerikan.