Rëndohet bilanci tragjik në Sri Lanka, mbi 200 të vdekur dhe qindra të plagosur
21/04/2019 14:15

Rëndohet bilanci i tragjedisë në Sri Lanka, ku tre kisha dhe tre hotele u goditën nga shpërthime të organizuara, të dielën e pashkëve katolike.