Renato përlotet
28/12/2018 22:03

Shef Renato u ka sjellë konkurrentëve pjatën e tij të preferuar, të cilën u ka kërkuar ta rikrijojnë, si në kompozim, ashtu dhe në shije. Rezultati është aq i dobët sa e prek shefin, të cilin e shohim për herë të parë të përlotur.