Reforma nis me blerjen e votave
12/06/2018 15:27

Sipas raportit të fundit të OSBE-ODIHR, shit-blerja e votës është shndërruar në problem kryesor të zgjedhjeve shqiptare. Në Komisionin e Reformës Zgjedhore bashkëkryetari socialist Bledi Çuçi tha se ky fenomen është i vjetër, prek disa aspekte të procesit dhe kërkon ndërhyrje disaplanëshe.