Referendum lokal për Teatrin, Avokati i Popullit, këshilla ligjore artistëve
13/02/2018 20:42

Ndërsa vijon debati mes trupës së artistëve dhe ministres Kumbaro për Teatrin Kombëtar, një përfaqësi e artistëve u takua me Avokaten e Popullit Erinda Ballanca, e cila u tha artistëve se beteja e tyre është e vështirë dhe duhet çuar deri në kërkesën për një referendum lokal.