Recitali i Ardian Trebickës, mbrëmjen e 13 qershorit tek Amfiteatri
11/06/2018 15:36

Pas një mungese të gjatë në skenë dhe ekran, këngëtari Ardian Trebicka rikthehet me një koncert recital mbrëmjen e 13 qershorit në Amfiteatrin e Kodrave të Liqenit. Prej vitesh ai është tërhequr nga skena e spektakleve, ndaj edhe pse është pjesë e muzikës live mbrëmjeve, emocionet e spektatorit përmes koncerteve, i kanë munguar.