Recetë/Lakror me hithra në saç
10/04/2018 12:12

Hithrat mblidhen duke përzgjedhur me kujdes vendin, pasi ato rriten kudo dhe nuk është mirë ti këpusim në vende ku shkelen nga këmba e njeriut, nga bagëtitë, apo marrin pluhurin e rrugës. Duhet ti mbledhim në një vend të pastër.