Recetë/ Fileto qefulli e marinuar me verë të bardhë
23/05/2018 12:26

Duke qenë që qefulli është një peshk që ushqehet me barishte në fundin e detit shpesh mishi i tij vjen më i rëndë se peshqit e tjerë. Për këtë arsye është mirë që filetot e qefullit të marinohen me parë. Këtë rradhë marinimin do ta bëjmë me verë të bardhë dhe erëza të forta.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 1
22/10 14:58
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 2
22/10 14:58
I Ftuar VIP – Lajla Përnaska – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 3
22/10 14:57
Fëmijët në rrjetet sociale – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 4
22/10 14:57
Ulliri – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 1
21/10 15:02
Kafshët shtëpiake / Papagalli – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 2
21/10 15:01
Punime lëkure handmade – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 3
21/10 15:01
Punimet 3D Casting – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 4
21/10 15:00
Në Shtëpinë Tonë/ Arti në 3D
21/10 14:21
Xhensila Mullahi – Kampione Bodybuilding – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 4
18/10 14:59
Humbësi fitues – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 1
18/10 14:57
Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 2
18/10 14:57
Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 3
18/10 14:56
Në Shtëpinë Tonë/ Llojet e akneve dhe si mund t’i trajtojmë ato
17/10 16:42
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 1
17/10 15:01
Destinacionet e vjeshtës në Shqipëri – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 2
17/10 15:00
Biokozmetika – Aknet – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 3
17/10 15:00
Infeksionet – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 4
17/10 15:00
Kampionati Kombëtar i Bodybuilding – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 5
17/10 15:00
Në Shtëpinë Tonë/ Trajtimi i virozave stinore
17/10 14:25