Recetë/ Drekë vegjetariane me 700 lekë
11/04/2018 14:35

Me 700 lekë të rinj mund të përgatisim një dreke të plotë dhe të shëndetshme. Kemi menduar që gatuajmë edhe për vegjetarianët. Supë me perime dhe qofte me bollgur.