Receta- Rizoto me panxhar
01/02/2018 13:27

Vegjetarianizmi është praktika e dietës që përjashton mishin, produktet e proçesit të therjes dhe ato të gjahut, peshqit dhe frutat e detit si dhe shpendët. Ndiqni recetwn e rizotos me panxhar.