Receta/ Kek brownie me gluten free
09/02/2018 12:07

Edhe pastiçierët mendojnë për shëndetin e konsumatorëve dhe sidomos të personave intolerant ndaj produkteve të caktuara. Chefi i pastiçerisë Eno Joxhe ka menduar që për personat intolerantë ndaj glutenit, pra ndaj miellit të grurit të realizojë një kek brownie me gluten free.