Receta e ditës/ Pancake me kikirikë të pjekur dhe krem karamel me kikirik
03/07/2018 11:36

Kuzhinierja Fabiola Sulmina për emisionin në “Në Shtëpinë Tonë” ka realizuar një Pancake me kikirikë te pjekur.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 20 Mars 2019, Pjesa 1
20/03 15:30
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 20 Mars 2019, Pjesa 2
20/03 15:29
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 20 Mars 2019, Pjesa 3
20/03 15:29
Lulet e pranverës – Në Shtëpinë Tonë, 20 Mars 2019, Pjesa 4
20/03 15:28
7 receta me patate – Në Shtëpinë Tonë, 20 Mars 2019, Pjesa 5
20/03 15:28
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 19 Mars 2019, Pjesa 1
19/03 15:33
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 19 Mars 2019, Pjesa 2
19/03 15:32
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 19 Mars 2019, Pjesa 3
19/03 15:32
Nefrologjia – Në Shtëpinë Tonë, 19 Mars 2019, Pjesa 4
19/03 15:31
5 receta me sfoliat – Në Shtëpinë Tonë, 19 Mars 2019, Pjesa 5
19/03 15:31
“Në shtëpinë tonë”, disa ide të shpejta dhe të thjeshta me petën sfoliat
19/03 11:39
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Mars 2019, Pjesa 1
18/03 16:18
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 18 Mars 2019, Pjesa 2
18/03 16:17
Pluhuri shikakai – Në Shtëpinë Tonë, 18 Mars 2019, Pjesa 3
18/03 16:17
A na shëndoshin frutat? – Në Shtëpinë Tonë, 18 Mars 2019, Pjesa 4
18/03 16:16
Teknika Moxa – Në Shtëpinë Tonë, 18 Mars 2019, Pjesa 5
18/03 16:16
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 18 Mars 2019
18/03 15:04
Në shtëpinë tonë/ Të mirat e teknikës Moxa
18/03 11:41
Në shtëpinë tonë/ Mjeket: Ja cila është sasia e lejuar ditore e frutave
18/03 11:21
Në shtëpinë tonë/ Pluhuri shikakai, lufton rënien e flokëve dhe zbokthin
18/03 11:11