Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 5 Nëntor 2018, Pjesa 2
05/11/2018 20:45

Sofie Llënga / Amvisë, e cila gatuan recetën e ditës.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 23 Janar 2019, Pjesa 1
23/01 15:51
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 23 Janar 2019, Pjesa 3
23/01 15:50
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 23 Janar 2019, Pjesa 4
23/01 15:50
Aloe Vera – Në Shtëpinë Tonë, 23 Janar 2019, Pjesa 5
23/01 15:49
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 22 Janar 2019, Pjesa 1
22/01 15:46
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 22 Janar 2019, Pjesa 2
22/01 15:46
Infeksionet e veshit dhe virozat – Në Shtëpinë Tonë, 22 Janar 2019, Pjesa 3
22/01 15:46
Art me çokollatë – Në Shtëpinë Tonë, 22 Janar 2019, Pjesa 4
22/01 15:45
Bimët Medicinale – Urthi – Në Shtëpinë Tonë, 22 Janar 2019, Pjesa 5
22/01 15:45
Në shtëpinë tonë/ Art me çokollatë (Video)
22/01 11:32
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 21 Janar 2019, Pjesa 1
21/01 14:45
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 21 Janar 2019, Pjesa 3
21/01 14:45
6 receta me Portokalli – Në Shtëpinë Tonë, 21 Janar 2019, Pjesa 4
21/01 14:44
Papionët – Në Shtëpinë Tonë, 21 Janar 2019, Pjesa 5
21/01 14:43
Në shtëpinë tonë/ 6 receta me portokall (Video)
21/01 12:04
Në shtëpinë tonë/ Papionët e personalizuar, ja disa ide
21/01 11:56
Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 18 Janar 2019, Pjesa 1
18/01 15:15
Në Shtëpinë Tonë, 18 Janar 2019, Pjesa 2
18/01 15:15
Bunkart 1 – Në Shtëpinë Tonë, 18 Janar 2019, Pjesa 4
18/01 15:14
Aksesorë në rezinë – Në Shtëpinë Tonë, 18 Janar 2019, Pjesa 5
18/01 15:14