Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 23 Maj 2019, Pjesa 3
23/05/2019 13:14

Flori në këndin e kuzhinës së bashku me Ledoro Likmeta / Shef Kuzhine, i cili gatuan sallatë pranverore me finok dhe karkalec toke i tiganisur me bathë. Gjatë gatimit Flori prezanton pyetjen e lojës me SMS.