Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 18 Prill 2019, Pjesa 2
18/04/2019 12:19

Stela në këndin e kuzhinës sëbashku me Klarida Bitaj / Kuzhiniere, e cila gatuan fileto peshku me perime dhe krem vere.