Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 17 Prill 2019, Pjesa 2
17/04/2019 13:25

Flori në këndin e kuzhinës sëbashku me Arnaldo Seferi / Kuzhinier, i cili gatuan tartar toni me guacamole, dhe ton me susam.