Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 16 Janar 2019, Pjesa 2
16/01/2019 14:45

Fatma Rrapaj / Blogere Ushqimi, e cila gatuan dy receta: sallatë me spinaq, arra dhe boronicë dhe oriz pikant me produkte vegjetariane.