Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 14 Mars 2019, Pjesa 2
14/03/2019 13:17

Si një alternativë ndryshe për Ditën e Verës Stela shkon të eksplorojë kuzhinën arabe. Mohamad Matawea prej vitesh drejton një restorant arab në periferi të Tiranës. Ai na tregon më tepër mbi pjatat dhe gatimet si dhe veçanërisht për skarën arabe.