Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 2
13/06/2019 12:05

Stela ka dalë nga studio e “Në Shtëpinë Tonë” për të vizituar ambientet e kuzhinës ku Herion Hajri / Shef Kuzhine, realizon një recetë amerikane me bazë mishi dhe patate.