Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 12 Qershor 2019, Pjesa 2
12/06/2019 14:15

Stela në këndin e kuzhinës së bashku me Eri Muhaj / Shef Kuzhine, i cili gatuan gazpacho me karkaleca dhe sallatë finoku me salmon. Gjatë gatimit Stela prezanton pyetjen e lojës me SMS.