Reagimi i Erdogan, analistët: Tepër shqetësues
03/04/2018 11:11

Reagimi i presidentit turk Recep Tayyip Erdogan pas deportimit të shtetasve turq nga Kosova është shqetësues, por në vazhdën e prirjeve të tij autokratike brenda dhe jashtë vendit.